Enquesta



Aquí teniu el post on he publicat les gràfiques de les entrevistes que vaig fer prèviament:











En la primera pregunta vaig preguntar si segueixes els partits de futbol del teu equip, les respotes han estat variades, s'han decantat més cap al si, i cap al no, les dos possibilitats intermiges no han tingut tants vots.

En la segona, he preguntat de quin equip ets, hi havia un cuadre de text per comentar-ho, la majoria, com s'esperava són del barça, i alguns del madrid o de l'espanyol.












La tercera pregunta era si practiques futbol habitualment, m'ha cridat l'atenció que la majoria s'han decantat cap a un '''sempre que puc'' amb un 34%, i el ''mai'' ha tingut un 28%, de nou els dos intermitjos no han aconseguit tanta popularitat.












Aquesta pregunta era si jugaves a la quiniela o participaves en altres concursos, la majoria de la gent mai he participat.














Aquesta era una de les última, i tractava de quina selecció apoies, tothom apoia a la selecció catalana de futbol excepte una petita minoria














Aquesta pregunta és referia a quin canal de televisó acostumes a mirar els partits del teu equip, les respostes han estat força variades, la majoria de la gent va al bar a mirar el partit sense fixar-se en quin canal el donen, és el cas més corrent per els que no tenen canal de pago a casa i no poden disfrutar de tots els partits, també n'hi han hagut molt que els miren per TV3.











Aquesta és la última gràfica del seguiment de respostes de les entrevistes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada