El futbol, informació en línea

Actualment, saber la classificació del teu equip preferit o saber els últims resultats d'una determinada competició, és molt fàcil, hi han milers de webs que et permeten saber tota l'actualitat esportiva, sigui futbol, bàsquet, handbol o hockey, hi han pàgines webs per a tot.
Una web que m'agrada seguir i recomano és aquesta, ja que s'actualitza semanalment i pots saber tots els resultats i classificacións de totes les competicions internacionals i de les lligues extrangeres.
Però també trobem blogs a la red, un dels més interessants i més seguits a Catalunya és: Mundo Deportivo, i la més famosa possiblement d'Espanya és: As.com.
Però a part d'aquests també n'hi ha cantitats importants d'altes blogs relacionats amb el món del futbol, possiblement no amb tan prestigi a nivell espanyol però no signifique que siguin menys bons, un exemple del que he mencionat són els següents: Aquest és un blog, que les noticies estàn en forma de links i un cop el clickes, la noticia surt gran i detallada, un altre es aquest d'aquí que parla de les noticies més importans a nivell de futbol internacional.
Hem vist els blogs però ens faltes els foros, que també són molts usuals en les pàgines web de futbol, ja que en un fòrum, els usuaris poden expressar la seva opinior amb moltíssima fàcilitat i això sobint és el que interessa als propietaris, uns exemples són els següents: Aquest és un fòrim amb molta participació com podeu observar.
També hi ha blogs que parlen d'alguna cosa concreta, com aquest blog, única i exclussivament a comentar tot el que passa al voltant de l'equip blaugrana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada